"Не си струва да се живее живот в неведение" Аристотел

петък, 9 юли 2010 г.

За нас


За TrueNorth
Един от основните въпроси, вълнуващи посетителите на сайта - Защо си струва да се избере именно нашата фирма? Ще се постараем да Ви отговорим на този въпрос, колкото се може по-обективно.

Широк избор от услуги
В съвременния век на технологиите, когато човек повече от всичко цени времето си, той избира най-бързия път за постигане на своите цели. Ние се стараем да подходим комплексно към решението на проблемите на нашите клиенти. Всеки клиент е наш приоритет, независимо дали е частно лице, развиващо се българско предприятие или многонационална корпорация. Фирма TRUE NORTH (истински север) изпълнява широк спектър работи свързани с геодезическите проучвания, топографски и картографски разработки, вертикално планиране, GPS - измервания.




Ниски цени
Инвеститорът винаги се интересува от ниската цена, и ние я предлагаме. Винаги отиваме на среща с нашите клиенти. И какво се получава като резултат? Ние не предлагаме цени получени от средните пазарни показатели за дадена услуга, а индивидуално подхождаме към всяка поръчка, съкращаваме разходите на максимум и тогава оформяме крайната стойност на нашите работи.

За ниските разходи
Използваме най-модерната измервателна техника. Имаме опитни сътрудници, професионалисти, фактор позволяващ фирмата да работи като добре смазан механизъм. Така се пести време, което в случая се явява основен показател.

Модерна техника и програмно обезпечение
Не ни е необходим огромен щад от работници, изпълняващи трудоемка и механическа работа продължително време. Съвременните програмни продукти и инструменти позволяват всичко да се извършва мигновенно и точно като се пести нашето, а и Вашето време.

Опитни специалисти
Най-голямото богатство за нас са нашите хора. В състава ни са специалисти, имащи богат опит в областта, завършили в най-добрите университети. Всеки от нас е преминал през целия цикъл от геодезически и проектантски задачи, което ни прави универсални и заменими при необходимост във всяка една дейност. В тази връзка грешките при нас възникват по-рядко, отколкото в други организации с постоянно текучество на кадри.

Няма коментари:

Публикуване на коментар